Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Sint Josephstraat in Tilburg

  • 100 m2
  • 3 kamers
  • 23 Per direct
  • 23 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Tilburg. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Beschikbaar voor verhuur van 1 juli tot 24 september 2023.

Een unieke en karakteristieke eengezinswoning in de Sint Josephstraat met een garage! De woning is gelegen in de Hoogvenne Oost buurt. Deze buurt heeft een relatief groot aantal jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Bovendien is het een rustige buurt met een lage bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar en er zijn veel voorzieningen in de omgeving. Het centrum van Tilburg is binnen fietsafstand en er is een supermarkt op loopafstand. Daarnaast bevindt de dichtstbijzijnde snelwegafrit zich op slechts 3 minuten rijden.

Bij binnenkomst via de hal met toilet betreed je de gezellige woonkamer met een houtkachel. Aansluitend bevindt zich de keuken en de eetkamer bevindt zich op een verhoging. De sfeervolle tuin en garage zijn bereikbaar via de keuken. De wasmachine is toegankelijk via een luik.

Op de eerste verdieping bevindt zich een moderne badkamer en een ruime slaapkamer. Er is ook een kleine kamer die dienst kan doen als kantoorruimte.

Op de zolderverdieping is er nog een logeerkamer aanwezig.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Tilburg
Wijk/buurt: Hoogvenne Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart