Melchior  zoekt een Kamer in Tilburg

Melchior zoekt: Een Kamer in Tilburg

  • Kamer
  • Min. 10 m2
  • 25 Per direct

Hoi beste studenten en woningsaanbieders,
Mijn naam is Melchior, ik ben 24 jaar oud en op dit moment op zoek naar een kamer in Tilburg, omdat ik vanaf 1 september een opleiding leraar Duits bij Fontys hogescholen zal volgen.
Ik zou mij zelf omschrijven als een sociale persoon die van mooie gesprekken met vrienden houdt een ook graag leuke ondernemingen doet, maar ook 's avonds in de keuken of woonkamer te zitten met een lekker biertje of ander drankje erbij :) Anders speel ik graag bordspellen of kaartenspellen als er mensen zijn die daarin geinteresseerd zijn. Verder speel ik nog gitaar als ik vrije tijd heb.

Qua zuiverheid let ik er vooral op dat de gedeelte woonruimte lekker schoon is, het hoeft weliswaar natuurlijk niet zo schoon te zijn dat je van de bodem kunt eten, maar gewoon dat iedereen goed voelt als hij/zij de badkamer of keuken gebruikt.

Als jullie op zoek zijn naar een nieuwe huisgenoot zou ik heel mooi vinden als we een keer met elkaar konden spreken via Zoom, Discord enz. en wie weet ben ik misschien jullien nieuwe medebewoner :D
Je kunt mij bereiken het liefst via Whatsapp: +49 17665025447 of gewoon Facebook https://www.facebook.com/melchior.pohlmeier.3/

Tot hopelijk gauw!
Melchior

Algemene informatie: Melchior
  , 26 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars leraar Duits (HBO)