Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Heubergerstraat in Tilburg

  • 120 m2
  • 4 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Tilburg. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze woning biedt mogelijkheden! Zowel in leefruimte binnen, als het perceel waarop het gelegen is met voor-(zuid) en achtertuin (noord). De woning beschikt onder andere over een woonkamer, drie slaapkamers en een bergzolder. De ligging (evenwijdig aan de Vlashoflaan) in de wijk is gunstig en centraal ten opzichte van winkelcentrum Wagnerplein en uitvalswegen. U komt de woning binnen in de hal. Hier bevindt zich de toiletruimte en de toegang tot de woonkamer. De toiletruimte is voorzien van een staand closet en fonteintje.

De woonkamer van circa 30 m² wordt door de grote raampartijen voor en achter voorzien van veel lichtinval. Hierdoor is er ook aangenaam uitzicht naar zowel de tuin aan de achterzijde als de woonomgeving aan de voorzijde; de woning ligt tegenover een groot plantsoen. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer en strakke wandafwerking.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de ruime keuken van circa 14 m2 die zich aan de achterzijde bevindt. Een eenvoudige keukenopstelling met uitzicht op de tuin. In de keuken bevinden zich ook de aansluitingen voor (vaatwasser).
Via de trap en daarna de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Op de overloop is in een vaste kast aanlsuiting wasmachine en de c.v.-ketelopstelling (2016) geplaatst.
Alle kamers hebben een gelijkwaardige afwerking met strakke wandenafwerking en vloerbedekking. Alle kamers zijn circa 12 m². De badkamer is uitgerust met een ligbad met douche mogelijkheid, vaste wastafel en staand closet. De wanden zijn gedeeltelijk betegeld.

Aan de voorzijde beschikt de woning over een tuin, die afgescheiden wordt van de straat door een carport, berging en houten schutting. Zo is van de voortuin ook een buitenruimte te creëren met veel privacy. De achtertuin is verrassend ruim.

De woning is voorzien van nieuwe kozijnen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Eengezinswoning
Stad Tilburg
Wijk/buurt: Vlashof
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Eigen parkeerplek
Eigen fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Ligbad
Eigen terras
Eigen tuin

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 25
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Starter
Tonen op kaart